Zöldszínű zöldséges felfújt

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Zöldszínű zöldséges felfújt
tejszínes felfújttejszínes zöldségekkel Receptekzöldséges egytálaksós felfújtA zöldséges felfújt elkészítésiZöldséges receptekzöldséges felfújtakZöldséges felfújt recept képpel

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat főzőtejszín
    • 2 cukkini
    • 5 dkg zöldbab
    • 5 dkg zsenge zöldborsó
    • 1 tojás
    • 2 dkg reszelt sajt
    • extraszűz olívaolaj
    • zsemlemorzsa
    • só és bors
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Daraboljuk fel a zöldségeket és sós vízben főzzük meg. Csepegtessük le és tegyük félre.
2.
Egy tálkában verjük fel a tojást a sajttal, adjuk hozzá a tejszínt és jól keverjük össze.
3.
Kenjük be a formákat olajjal és zsemlemorzsával szórjuk meg, töltsük meg a főtt zöldségekkel és jól csepegtessük le.
4.
Majd fedjük be a főzőtejszín alapú keverékkel. Tegyük be a 180°C-os sütőbe 20 percre.
5.
Ízlés szerint tálalhatjuk a felfújtat langyosan vagy hidegen egy kanál tejszínnel, melyet a tányéron szétterítve helyezünk el.