Tonhalas rizssaláta
Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 1 vöröshagyma, apróra vágva
- 2 evőkanál olaj
- 20 dkg rizs, előzőleg beáztatva, leöblítve és alaposan lecsöpögtetve
- 1 leveskocka vagy ételízesítő
- 200 mlParmalat főzőtejszín
- 1 kis tubus majonéz
- 1 doboz tonhalfilékonzerv
- só
- őrölt fekete bors
- 1 citrom leve
- fél csokor petrezselyem, finomra aprítva
Elkészítés menete:
1.
A rizst megfőzzük a leveskockával.
2.
A Parmalat főzőtejszínt a majonézzel összekeverjük, majd a rizzsel és a hallal összeforgatjuk.
3.
Sózzuk, borsozzuk, és a citromlével pikánsra ízesítjük. Tálalás előtt a petrezselyemmel megszórva díszítjük, és hidegen kínáljuk.