Tonhalas rizssaláta

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tonhalas rizssaláta
Tonhalas rizs salátarizssaláta recepttonhalas salátasaláta receptsaláta Receptektonhal salátaEgy finom Tonhalas salátaA tonhalas saláta elkészítéseTejszínes salátáktejszínes salátasaláta recept képpel

Hozzávalók:

    • 1 vöröshagyma, apróra vágva
    • 2 evőkanál olaj
    • 20 dkg rizs, előzőleg beáztatva, leöblítve és alaposan lecsöpögtetve
    • 1 leveskocka vagy ételízesítő
    • 200 mlParmalat főzőtejszín
    • 1 kis tubus majonéz
    • 1 doboz tonhalfilékonzerv
    • őrölt fekete bors
    • 1 citrom leve
    • fél csokor petrezselyem, finomra aprítva
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A rizst megfőzzük a leveskockával.
2.
A Parmalat főzőtejszínt a majonézzel összekeverjük, majd a rizzsel és a hallal összeforgatjuk.
3.
Sózzuk, borsozzuk, és a citromlével pikánsra ízesítjük. Tálalás előtt a petrezselyemmel megszórva díszítjük, és hidegen kínáljuk.