Tejszínes sárgadinnyeleves

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes sárgadinnyeleves
sárgadinnye leves recepttejszínes hideg sárgadinnyeleves recept

Hozzávalók:

    • 2 kisebb sárgadinnye
    • 200 gParmalat habtejszín
    • 1 liter tej
    • 1 mokkáskanál porcukor
    • negyed zacskó vaníliás cukor
    • citromlé
    • fahéj
    • szeletelt mandula
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A dinnyét vágjuk ketté és kaparjuk ki a magját. A dinnye belsejét kanalazzuk ki.
2.
Majd vágjuk apró kockákra és turmixoljuk össze a hideg tejjel. Közben ízesítsük meg a porcukorral, a vaníliás cukorral, csipet fahéjjal és néhány csepp citromlével.
3.
Végül keverjük bele a habtejszínt.
4.
Tálaláskor szórjuk meg durvára vágott mandulával.