Tejszínes paradicsom és paprika krémleves kecskesajttal és zöldhagymával

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes paradicsom és paprika krémleves kecskesajttal és zöldhagymával

Hozzávalók:

    • 2 evőkanál olívaolaj
    • 1 vöröshagyma, apróra vágva
    • bors
    • 1 evőkanál paradicsom püré
    • 2-3 db kockára vágott hámozott paradicsom
    • 3-4 db sült piros paprika, hámozva és apróra vágva
    • 2 teáskanál cukor, opcionális
    • 5 dlParmalat főzőtejszín
    • kecskesajt
    • apróra vágott zöldhagyma a tálaláshoz
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Forrósítsuk fel a 2 evőkanál olajat, adjuk hozzá a hagymát és a sárgarépát és puhítsuk meg. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk.
2.
Adjunk hozzá paradicsompürét és pirítsuk kb. 1 percig.
3.
Adjuk hozzá a paradicsomot, sültpaprikát, és öntsük fel 600 ml vízzel. Főzzük 25 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak, és az ízek is összeolvadtak.
4.
Ha szükséges adjunk még hozzá sót, borsot, és cukrot.
5.
Öntsük hozzá a tejszínt, majd pépesítsük botmixerrel.
6.
Tálaláskor szórjuk meg friss kecskesajttal és egy csipetnyi friss zöldhagymával.