Tejszínes krémsajt

Feltöltő: valerya76
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes krémsajt
hétköznapitejszínes krémsajtoskrémsajt receptektejszínes krémsajtkrémsajthabtejszín

Hozzávalók:

    • 400 gParmalat habtejszín
    • 1 mokkás kanál
    • 1 mokkás kanál cukor
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A habtejszínt szoba hőmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétől függően 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésű zsákocskába öntöm.
2.
Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen is van.
3.
A krémsajtot formába teszem és lefedve tárolom a hűtőszekrényben.