Tejszínes konyakos olíva saláta

Feltöltő: molnarbela55
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes konyakos olíva saláta
pikánstejszínes-konyakosolíva salátatejszínes saláta receptfőzőtejszínolíva bogyókrémsajtkonyakecetborshagymatejszínes olíva saláta

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat főzőtejszín
    • 340 g fekete olíva bogyó magozott
    • 150 g tormás krémsajt
    • 4 cl finom konyak
    • 4 csöpp alma ecet
    • 4 csipet durvára őrölt színes bors
    • 1 fej lila hagyma A díszítéshez tegyük félre!
    • 48 db fekete olíva bogyó A díszítéshez tegyük félre!
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A hagymát hámozzuk meg és vágjunk hosszanti irányban vékony szeleteket belőle.
2.
Az öntethez keverjük össze alaposan a főzőtejszínt a sajtot és a konyakot meg az ecetet
3.
Majd forgassuk bele a bogyókat is ezután tegyük hűtőbe fél órára
4.
A tányérok szélén 3-3 szelet hagyma ezen összesen 7-7db végére állított bogyó, középre a saláta és ez megszórva a színes borssal.
5.
A lényeg: Naponta hét szem olíva bogyó ez a hosszú élet titka!