Tejszínes fokhagymás majorannás pulyka csíkok burgonya krokettel

Feltöltő: Anett
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes fokhagymás majorannás pulyka csíkok burgonya krokettel
fiatalosfőzőtejszínkroketttejszínes ragumajoranna fokhagymatejszínesfokhagymásmajorannáspulyka

Hozzávalók:

    • 500 gParmalat főzőtejszín
    • 50 dkg pulyka apróhús
    • 2 e.k majorana
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 2 tk só és bors
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Olajon a fokhagymát és majoranna fűszert lepirítom közben a krumplit felteszem főni.
2.
Ráteszem a húst, lepirítottam aztán kevés vízben megpárolom és főzőtejszínnel vagy ha szükséges liszttel besűritem:-)
3.
Ha megfőtt a krumpli, teszek hozzá annyi lisztet, hogy kemény tésztát kapjak. Összegyúrva és tenyerem közt sodorva forró olajban kisütöm.