Tejszínes csirketokány
Feltöltő: lehner.b
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 200 gParmalat főzőtejszín
- 5 dkg margarin
- 2 db közepes csirkemell filé
- 2 EK (evőkanál) liszt
- 1 fej vörös hagyma
- 1 konzerv (340 gr) csemege kukoricakonzerv
Elkészítés menete:
1.
A csirkemelleket hosszúkás szeletekre aprítjuk,a hagymát finomra vágjuk.
2.
A margarint felolvasztjuk,üvegesre pirítom benne a hagymát,majd betesszük a hús,és ízesítjük.
3.
Miután a hús kifehéredett,rászórom liszttel,jól összeforgatjuk,végül a konzerv kukoricát hozzá adjuk,majd ezután a főzőtejszínnel meglocsoljuk,és összeforraljuk. Ha túl sűrű,kevés vízzel felöntjük.
4.
Utólag fűszerezzük,ha kell. kb.. 1/2 óra az elkészítése.