Tejszínes csirkemell kaporral

Feltöltő: Éva88779
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes csirkemell kaporral
tejszínes tészta ételfokhagymafőzőtejszíntejszínes-kapros csirketejszínes csirkemellkaporhétköznapipikáns

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat főzőtejszín
    • 500 g csirkemell
    • izlés szerint
    • izlés szerint kapor, finomra aprítva
    • 1 csipet fűszer paprika
    • izlés szerint bors
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • 1 csomag tészta
    • olaj a hús sütéséhez
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Teszek oda vizet kis olajjal és sóval a tésztának ha forr beleöntöm a tésztát és puhára főzöm.
2.
A vöröshagymát apróra vágom kevés olajon meg párolom.Hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellet.Fűszerezem sóval,borssal,fűszerpaprikával és pici vizet öntök rá és az aprított kaprot is hozzáadom.
3.
Fedő alatt puhára párolom.Ha kész hozzá adom a főzőtejszínt és át forralom.Friss kaporral meghintve tálalom.