Tejszínes csirkemell kaporral
Feltöltő: Éva88779
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 200 gParmalat főzőtejszín
- 500 g csirkemell
- izlés szerint só
- izlés szerint kapor, finomra aprítva
- 1 csipet fűszer paprika
- izlés szerint bors
- 2 fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 csomag tészta
- olaj a hús sütéséhez
Elkészítés menete:
1.
Teszek oda vizet kis olajjal és sóval a tésztának ha forr beleöntöm a tésztát és puhára főzöm.
2.
A vöröshagymát apróra vágom kevés olajon meg párolom.Hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellet.Fűszerezem sóval,borssal,fűszerpaprikával és pici vizet öntök rá és az aprított kaprot is hozzáadom.
3.
Fedő alatt puhára párolom.Ha kész hozzá adom a főzőtejszínt és át forralom.Friss kaporral meghintve tálalom.