Tejszínes csirkemell

Feltöltő: Kisses
41-60 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Tejszínes csirkemell
sajtfokhagymarozmaringTejszínes receptektejszínes csirkemellfőzőtejszín

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat főzőtejszín
    • 750 g csirkemell
    • 1 kanál oliva olaj
    • ? izlés szerint só, bors, rozmaring, fokhagyma,
    • 10 dkg sajt (trapista)
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A csirkemellet megmosom majd bevagdosom alul is meg felül is. Majd jól befűszerezem. Aztán 1 kanál olíva olajat rakok a jénai tálba bele helyezem a fűszerezett csirkemelleket.
2.
A főzőtejszínt kis tálba ontom ebbe egy csipetnyi só, bors és piros paprikát rakok majd jól összekeverem s ráontom a csirkemellekre. Alufóliával befedem s 180 fokra beteszem az előmelegített sütőbe.
3.
Ha a hús megfőtt leveszem az alufóliát ráreszelem a sajtot a tetejére majd addig sutom míg meg nem pirul a sajt. Rizzsel vagy krumplival egyaránt tálalható.