Tejszínes csirkemell
Feltöltő: Judit1973
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 200 gParmalat főzőtejszín
- 4 szelet csirkemell
- 2 evőkanál liszt
- só
- bors
- 15 dkg reszelt sajt a tetejére
- 1 dl olaj a kisütéshez
Elkészítés menete:
1.
A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk.
2.
Az olajban 1-2 perc alatt mindkét oldalát kisütjük.
3.
Jénaiba egymás mellé tesszük őket. Megszórjuk a reszelt sajttal, majd leöntjük Parmalat főzőtejszínnel.
4.
160 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
5.
Tálalhatjuk friss salátával, burgonya pürével, vagy akár párolt rizzsel is.