Tejszínes borkrém

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
kezdő szakácsoknak
Tejszínes borkrém
A legfinomabb BorhabBorkrém Receptek

Hozzávalók:

    • 2,5 l fehérbor
    • 3 tojássárgája
    • 12 dkg cukor
    • 2 citrom leve és reszelt héja
    • 1 narancs leve és reszelt héja
    • 1 csomag zselatin
    • 250 gParmalat habtejszín
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük.
2.
A bort, a citrom és narancs levét és reszelt héját, egy kevés vízben feloldott zselatint a cukros tojássárgájával összekeverjük, majd kis lángon besűrítjük.
3.
A habtejszínt habbá verjük, és amikor a krém kezd besűrűsödni, lazán beleforgatjuk.