Tejszínes-tojásos-halas szendvicskrém

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
1-2 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes-tojásos-halas szendvicskrém
tejszínes krémsós krémek szendvicskrémtejszínes szendvicskrémszendvicskrém receptekszendvicskrém receptTojásos szendvicskrém

Hozzávalók:

    • 4 főtt tojás, kis kockákra vágva
    • 2 kis doboz tonhalkonzerv (natúr lében), leszűrve és összetörve
    • 2 evőkanál majonéz
    • 100 mlParmalat főzőtejszín
    • 3 dl tejföl
    • őrölt fekete bors
    • 1 csokor petrezselyem, finomra aprítva
    • 1 piros színű csilipaprika, karikákra vágva (elhagyható)
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A Parmalat főzőtejszínt a tojással, a hallal, a majonézzel, és a tejföllel összekeverjük.
2.
Sóval, borssal és a petrezselyemmel ízesítjük.
3.
Ropogós héjú friss kenyérre kenve kínáljuk. A tetejére csilipaprikát szórhatunk.