Tejszínes-pestós spagetti

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Tejszínes-pestós spagetti
pestós spagettiparmezánbazsalikomspagettitészta recepttejszínes pestosTejszínfőzőtejszín

Hozzávalók:

    • 30 dkg spagetti
    • 300 gParmalat főzőtejszín
    • 5 dkg reszelt parmezán sajt
    • bazsalikomlevelek
    • 4 evőkanál bazsalikomos pesto (készen kapható)
    • 1-2 evőkanál extra szűz olívaolaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Tálaláskor az olívaolajjal megcsorgatjuk, a sajttal megszórjuk, és a bazsalikomlevelekkel díszítjük.
2.
A főzőtejszínt a pestóval nagy lángon felforrósítjuk, éppen csak felforrjon, majd a spagettivel óvatosan összeforgatjuk.
3.
A tésztát a szokásos módon forró, sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, és lecsöpögtetjük.