Spagetti tejszínes sajtmártással

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Spagetti tejszínes sajtmártással

Hozzávalók:

    • 5 evőkanál vaj
    • 200 ml Parmalat tejszínes parmezán ízű szósz
    • őrölt fehér bors
    • 40 dkg spagetti tészta
    • 1 kis darab kaliforniai paprika, kis kockákra vágva
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
4 evőkanálnyi vajat megolvasztunk, és kevés lisztet csomómentesre keverünk benne, a tejszínes parmezán ízű szósszal felöntjük, és kevergetés közben felforraljuk.
2.
Sózzuk, borsozzuk, majd a lángot mérsékeljük, és a tejszínes parmezán ízű szószt mártás sűrűségűre főzzük.
3.
Közben a tésztát lobogva forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a maradék vajjal összeforgatjuk.
4.
Tálaláskor a sajtmártást a tésztára kanalazzuk, és kaliforniai paprikával megszórva, bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.