Sertésszelet tejszínes-gombás mártással

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Sertésszelet tejszínes-gombás mártással

Hozzávalók:

    • 4 db karaj szelet
    • 10 dkgParmalat főzőtejszín
    • 3 dkg margarin
    • 1 evőkanál liszt
    • bors
    • majoranna
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A karaj szeleteket sóval, borssal és majorannával befűszerezzük.
2.
Egy tűzálló tálban 15 percig sütjük amíg megpuhulnak, időközben a húsokat megfordítjuk.
3.
A mártáshoz a gombákat felszeleteljük, és a karaj szeletek pecsenye levében pár percig pároljuk.
4.
Ezután a lisztet, a margarint és a főzőtejszínt hozzákeverjük. Majd 5-10 percig, folyamatos kevergetés mellett összefőzzük.
5.
A kész mártást a hússzeletekre öntjük és melegen tálaljuk.