Selymes zöldborsópüré
Feltöltő: Parmalat
1-20 perc

Hozzávalók:
- 1/2 kg zöldborsó
- 4 dl zöldség alaplé
- 50 gParmalat főzőtejszín
- 1 kis fej vöröshagyma, megtisztítva és finomra aprítva
- durvára őrölt fekete bors
Elkészítés menete:
1.
A hagymát az olívaolajon megfonnyasztom, hozzáadom a zöldborsót.
2.
Felöntöm a zöldséglével és 5 percig főzöm közepes lángon.
3.
Botmixerrel pépesítem, és keverve addig főzöm hogy sűrű legyen.
4.
Sűrű szitán egy habkártyával átnyomkodom, hogy még simább legyen és ezt a pépet lazítom a hozzákevert Parmalat főzőtejszínnel.
5.
Mentalevelekkel megszórva tálalom.