Sajtos-tejszínes csirke
Feltöltő: lordgomba
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 200 gParmalat habtejszín
- 50 dkg csirkemell
- 2 db tojás
- 10 dkg liszt
- 30 dkg reszelt sajt
Elkészítés menete:
1.
Fóliát teszünk rá és fél óráig 200 fokon sütjük, majd még 10 percet fólia nélkül.
2.
A tepsit kiolajozzuk, beleöntjük a főzőtejszín felét. A csirkemellet felszeljük és először a lisztbe, majd a tojásba (ebbe tehetünk sót és borsot), végül pedig a sajtba forgatjuk.
3.
A tepsibe tesszük szép sorban. Ha az összes csirke a tepsiben van, ráöntjük a maradék főzőtejszínt és megszórjuk reszelt sajttal.