Sajtos-tejszínes pulykamell

Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Sajtos-tejszínes pulykamell
Tejszínes pulykamell receptpulykás ételekpulykamell recepteksajtos pulyka ReceptekSajtos pulykamell receptTejszínes-sajtos pulykamellTejszínes gombás pulykamellTejszínes-gombás pulyka ReceptekTejszínes-gombás pulykamellgombás pulykamell receptGombás-sajtos pulykamell ReceptekGombás-sajtos pulykamell

Hozzávalók:

    • 30 dkg reszelt trappista sajt
    • 15 dkg reszelt füstölt sajt
    • 60 dkg pulykamellfilé, kis szeletekre vágva
    • liszt
    • 2 tojás
    • 300 mlParmalat főzőtejszín
  • a sütéshez

    • diónyi vaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A kétféle sajtot összekeverjük. A húst megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és a reszelt sajtba forgatjuk.
2.
A tűzálló tálat a vajjal vékonyan kikenjük, a hússzeleteket belefektetjük, majd a tejszínt ráöntjük, és előmelegített sütőben 180 °C-on (légkeveréses sütőben 165 °C) pirosra sütjük.
3.
Párolt zöldséggel és burgonyapürével körítve kínáljuk.