Sajtkrémes garnéla

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
1-2 személyre
kezdő szakácsoknak
Sajtkrémes garnéla
garnéla előételekTejszínes garnélarák recept képpelgarnéla recepttejszínes sajtkrém

Hozzávalók:

    • 1 doboz garnélarák
    • 100 mlParmalat főzőtejszín
    • 15 dkg natúr krémsajt
    • őrölt fekete bors
    • 1 citrom leve
    • 1 piros színű csilipaprika, vékony karikákra szeletelve
    • 5 dkg reszelt parmezán
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A Parmalat főzőtejszínt, a reszelt parmezánt a krémsajttal összekeverjük, sóval, borssal és citromlével ízesítjük, majd a garnélát belekeverjük.
2.
Ha szükséges utánaízesítjük.
3.
Csilipaprikával díszítve ropogós, friss kenyérrel kínáljuk.