Rakott krumpli

Feltöltő: magyar.melike
41-60 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Rakott krumpli
hétköznapitejszínes szószmagyarostejszínes rakott krumpliburgonyatojásfüstölt kolbász

Hozzávalók:

    • 2 dlParmalat főzőtejszín
    • 1 kg burgonya
    • 5 db tojás
    • 1 szál füstölt kolbász
    • olaj,só
    • 10 dkg reszelt parmezán
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Héjában puhára főzzük a krumplit. Megfőzzük a tojásokat. Megsütjük egy pici olajon a kolbászt.
2.
Meghámozzuk a krumplit,és karikára vágjuk.A tojást is felszeleteljük!
3.
Egy tepsibe sorba rakjuk a karikára vágott krumplit megsózzuk,erre ráhalmozzuk a sült kolbászt,majd a tojásokat! Erre még egy sor krumplit rakunk,ezt is megsózzuk! Majd a tetejére öntjük a reszelt parmezánnal kikevert Parmalat főzőtejszínt, fél órára sütőbe tesszük,és megsütjük,