Raffaello
Feltöltő: illeskrisz
41-60 perc
7-8 személyre
haladó szakácsoknak

Hozzávalók:
- 200 gParmalat habtejszín
- 100 g fehér csokoládé
- 5 dkg teavaj
- 20 dkg kókuszreszelék
- 3 evőkanál cukor
- 1 csipetnyi só
Elkészítés menete:
1.
A habtejszínt felmelegítjük és közben beletördeljük a csokoládét. Mikor teljesen felolvadt a csokoládé, hozzáadjuk a vajat a sót és a cukrot is. Elkeverjük és beleszórjuk a kókuszt.
2.
Pár percig, állandóan kevergetve összefőzzük az egészet. Megvárjuk míg kihűl és utána betesszük a hűtőbe dermedni.
3.
Mikor teljesen megkeményedett a massza, akkor tudunk szép golyókat formázni belőle. Kókuszban megforgatjuk a golyókat és minyon papírba rakosgatjuk őket. Tálalásig hűtőben tartjuk.