Pudingos muffin

Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
12 darabhoz
haladó szakácsoknak
Pudingos muffin
tejszínhabTejszínmuffinMuffin süti receptekmuffin receptekmuffin receptpudingos-tejszínes süteménypudingos sütipuding receptPudingos muffin recepttöltött muffin

Hozzávalók:

    • 25 dkg liszt
    • 1 kiskanál sütőpor
    • 1 csipet
    • 14 dkg kristálycukor
    • 2 tojás
    • 200 gParmalat habtejszín
    • 15 dkg vaj
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 2 evőkanál cukor
    • kókuszreszelék
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A sütőt 180 °C-ra (légkeveréses sütőben 165 °C) előmelegítjük, a muffinformákat papírhüvellyel kibéleljük.
2.
Ezután a lisztet a sütőporral és a sóval összekeverjük majd a cukrot, a tojást és a habtejszínt a vajjal hozzáadjuk és simára keverjük.
3.
A tésztát a mélyedések feléig töltjük, 1 evőkanál pudingot helyezünk rá és még megtöltjük a maradék tésztával , 20 perc alatt készre sütjük
4.
A süteményeket a formában 5 percig pihentetjük, majd sütőrácsra szedve hűlni hagyjuk, kókuszreszelékkel díszítve kínáljuk.