Pisztáciás kókusztorta

Feltöltő: Parmalat
995
2+ óra
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Pisztáciás kókusztorta

Hozzávalók:

    • 150 g pisztácia
    • 3 db zöldkardamom
    • 1 egész vaníliarúd magjai kikaparva
    • 100 g vaj
    • 200 g kókuszreszelék
    • 150 gParmalat habtejszín
    • 70 g cukor
    • 1 evőkanál reszelt narancshéj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
1. Eszközigény: mozsár 20 cm átmérő körüli tortaforma
2.
2. A pisztáciát egy mozsárban durvára, a kardamomot finomra töröm, elkeverem. Az egészet kézzel eldolgozom a vajjal, egyenletesen a forma aljába nyomkodom.
3.
3. A kókuszreszeléket kikeverem a tejszínnel, a reszelt narancshéjjal, a vaníliamagokkal, és a cukorral. A pisztáciára nyomkodom.
4.
4. Azonnal szeletelhető, fogyasztható, de behűtve jobb.

Van új ötleted vagy hozzászólásod ehhez a recepthez?

Hozzászólás küldése