Pikáns tojáskrém medvehagymával

Feltöltő: bluesun
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Pikáns tojáskrém medvehagymával
erős paprikahabtejszínmedvehagymás-tejszínes krémpikánstojáskrémtejszínes

Hozzávalók:

    • 150-200 gParmalat habtejszín
    • 2 db főtt tojás
    • 2 ek medvehagymás olaj
    • 1 KK sambal oelek (vagy erőspaprika krém + 1 kk citromlé)
    • 1 csipet (v. ízlés szerint) só, bors
Bevásárlólista nyomtatása
A medvehagyma nevét arról kapta, hogy a barna medvék előszeretettel fogyasztják terméseit, és még a föld alól is kiássák. Gyűjtéskor fontos az óvatosság, mivel a medvehagyma könnyen összetéveszthető a gyöngyvirággal és az halálos mérgezést okozhat.

Elkészítés menete:

1.
A hozzávalókat késes robotgépbe tesszük, krémesre mixeljük.
2.
A habtejszínt adagonként adjuk hozzá, mert állagtól függően kevesebb is elég lehet.