Pavlova eperrel

Feltöltő: Parmalat
1034
Pavlova eperrel

Hozzávalók:

    • 250 g tojásfehérje
    • 3 dlParmalat habtejszín
    • 250 g eper, vagy bármilyen szezonális gyümölcs, főleg erdei bogyósok
    • 250 g porcukor
    • 250 g kristálycukor
    • 1 teáskanál őrölt fekete kardamom
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
1. A tojásfehérjét felverem a kristálycukorral, hozzáadom a porcukrot és kemény habot verek belőle, belekeverem a kardamomot.
2.
2. Kb. öt centiméter átmérőjű és 2-3 centi magas halmokat rakok belőle egy sütőpapírral bélelt tepsire. 150 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütöm, amikor kívül arany, készen van.
3.
3. Egy kanállal kicsit betöröm a tetejét, a felvert tejszínhabbal és szezonális gyümölccsel megpakolva tálalom.

Van új ötleted vagy hozzászólásod ehhez a recepthez?

Hozzászólás küldése