Narancsos forró csokoládé

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
kezdő szakácsoknak
Narancsos forró csokoládé

Hozzávalók:

    • 2 dl forró víz
    • 50 g jó minőségű keserű csokoládé finomra vágva
    • 3 dl Parmalat tej
    • 1 frissen lefőzött presszó kávé
    • 30 g kakaópor
    • 30 g cukor
    • 1 db kb. 20 centis narancshéj csík
    • tejszínhab
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A forró vízben feloldom a csokoládét. Hozzáadom a többi alapanyagot (a tejszínhab kivételével).
2.
Öt percig melegítem alacsony lángon, közben folyamatosan keverem.
3.
A tálaláshoz eltávolítom a narancshéjat és tejszínhabbal, esetleg kakaóporral díszítem