Narancsos csokoládétorta

Feltöltő: Parmalat
Narancsos csokoládétorta

Hozzávalók:

    • 225 g kakaópor
    • 150 g cukor
    • 100 g durvára tört dió
    • 300 g darált dió
    • 500 g Parmalat habtejszín
    • 1/4 őrölt tonkabab
    • 1 narancs reszelt héja
    • 1 narancs leve
Bevásárlólista nyomtatása
A tonkabab hatalmas fán termő hosszúkás, fekete babfajta, amely Guyanából és Orinoco vidékéről származik. Összetett illata vaníliára, mandulára, dohányra, szegfűszegre hasonlít, ezért nem csak a gasztronómiában, hanem a parfümiparban is jelentős

Elkészítés menete:

1.
1. Az alapanyagokat elkeverem.
2.
2. Egy kivajazott, kilisztezett formába öntöm és 6 órát sütöm 100 fokon.
3.
3. Tömény, kiadós finomság.