Mézeskalács krémlikőr

Feltöltő: Alexis
1-20 perc
5-6 személyre
kezdő szakácsoknak
Mézeskalács krémlikőr
ital

Hozzávalók:

    • 500 gParmalat habtejszín
    • 4 darab tojás sárgája
    • 3-3,5 dl fehér rum
    • 15 dkg cukor
    • 1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A tojássárgákat keverjük habosra a cukorral. A habtejszínt melegítsük fel, öntsük hozzá a cukros tojást és a fűszert.
2.
Közepes hőfokon,állandó keveréssel sűrítsük be (kb.15 perc.)
3.
Hűtsük le, majd hígítsuk fel a rummal. Egy éjszakát hagyjuk érni a hűtőben. Fogyasztás előtt rázzuk fel.