Márványsajtos sárgabarack saláta

Feltöltő: molnarbela55
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Márványsajtos sárgabarack saláta

Hozzávalók:

    • 400 gParmalat főzőtejszín
    • 1 kg érett sárgabarack
    • 15 dkg Rokfort jellegű sajt
    • 3 EK (evőkanál) tárkony ecet
    • 1 csipet őrölt fehér bors
    • 4 cl mézes barack pálinka
    • 360 g. aprított tonhal konzerv
    • 10 g. mandulaforgács
    • 1 db friss citromfű ágacska
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Összekeverjük a főzőtejszínt, a sajtot, a borsot, az ecetet és a pálinkát, továbbá a leöntött levű halkonzervet.
2.
A barackot megmossuk, felezzük és kimagozzuk.
3.
A tányérok közepére elosztjuk a halas keveréket.
4.
Majd a tányérok szélére körbe rakjuk a barackokat.
5.
Végül a mandulával és a citromfűvel díszítjük.
6.
10 percre berakjuk a hűtőbe.