Mangós tornyok

Feltöltő: Némethné Zsuzsa
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Mangós tornyok
krémes receptkrémes süteményekmangóporcukorleveles tésztahabtejszínalkalomraegzotikus

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat habtejszín
    • 40 dkg levelestészta
    • 2 szelet mangó
    • 5 dkg porcukor
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A leveles tésztát vékonyra kell kinyújtani, majd közepes nagyságú pogácsaszaggatóval kiszúrunk belőle 12 db-ot. Tepsibe zsírpapírt teszünk, és belerakjuk a korongokat, majd teszünk rá zsírpapírt, és a másik tepsit, vagy lemezt, azért, hogy laposak maradjanak sűlés közben. 10 perc alatt megsülnek 210 fokon.
2.
Ha kihűltek, a habtejszínt a cukorral felverjük és a korongokat megtöltjük, és a mangókat darabokra vágva ráhelyezzük.
3.
3 emeletet kapunk, majd porcukorral megszórjuk és díszítjük kis kiszúróval készített mangódarabkával. Behűtjük és 1 óra múlva fogyasszuk.