Málnás édesség tejszínhabbal és citrommal

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak

Hozzávalók:

    • 12 db reimsi rózsaszín keksz
    • 25 dkg málna
    • 1 citrom
    • 3 evőkanál citromkrém
    • 4 evőkanál finom porcukor
    • 400 gParmalat habtejszín
Bevásárlólista nyomtatása
Málnás édesség tejszínhabbal és citrommal

Elkészítés menete:

1.
Kettétörjük a rózsaszín kekszeket, s összeturmixoljuk. Félretesszük.
2.
Villával durván összenyomjuk a málnát a finom porcukorral. Félretesszük.
3.
A citromhéjat vékony csíkokra vágjuk. Félretesszük.
4.
A habtejszínt habbá verjük. Amikor kezd összeállni, hozzáadunk 3 evőkanál csíkokra vágott citromhéjat. Ezután beletesszük a tejszínhabot egy habzsákba.
5.
Az üvegpoharakban a következő rétegeket váltogatjuk: keksz, tejszínes krém, málna, tejszínes krém, keksz és tejszínes krém.
6.
Citromhéjjal és málnával díszítjük.
7.
Tegyük hűtött helyre a tálalásig!