Lazac steak tejszínes tagliattelével
Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak

Hozzávalók:
- 20 dkg lazac
- só
- bors
- citromlé
- koriander
- 1/2 csomag tagliatelle
- 1 paradicsom
- 3 cikk fokhagyma
- 1 szál tárkony
- 1 dlParmalat főzőtejszín
- parmezán a tetejére
Elkészítés menete:
1.
A tésztát megfőzzük, egy serpenyőben megkapatjuk a tárkonyt és a paradicsomot, majd felöntjük a tejszínnel.
2.
A lazacot sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben a bőrös oldalával lefelé 5 percig sütjük.
3.
A sütőt 180 fokra melegítjük, a lazacot meglocsoljuk citromlével, majd rászórjuk a feldarabolt koriandert. Sütőbe tesszük még 10 percre.