Lazac steak tejszínes tagliattelével

Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Lazac steak tejszínes tagliattelével

Hozzávalók:

    • 20 dkg lazac
    • bors
    • citromlé
    • koriander
    • 1/2 csomag tagliatelle
    • 1 paradicsom
    • 3 cikk fokhagyma
    • 1 szál tárkony
    • 1 dlParmalat főzőtejszín
    • parmezán a tetejére
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A tésztát megfőzzük, egy serpenyőben megkapatjuk a tárkonyt és a paradicsomot, majd felöntjük a tejszínnel.
2.
A lazacot sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben a bőrös oldalával lefelé 5 percig sütjük.
3.
A sütőt 180 fokra melegítjük, a lazacot meglocsoljuk citromlével, majd rászórjuk a feldarabolt koriandert. Sütőbe tesszük még 10 percre.