Kelkáposztás-erdei gombás ragu galuskával

Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Kelkáposztás-erdei gombás ragu galuskával

Hozzávalók:

    • 1 fej (kb. 1 kg) kelkáposzta kitrozsázva, fél centis csíkokra vágva
    • 4 gerezd fokhagyma finomra vágva
    • 1 teáskanál köménymag durvára őrölve
    • 1/2 kg erdei gomba megtisztítva, feldarabolva
    • 300 gParmalat habtejszín
    • 30 dkg liszt
    • 1 tojás
    • víz
    • olaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
1. Olajon megpirítom a fokhagymát, köményt, rádobom a káposztát és a gombát, alacsony lángon megfonnyasztom, majd lepirítom. Felöntöm a tejszínnel és összeforralom.
2.
2. A lisztből, tojásból és vízből nokedli tészta sűrűségű masszát keverek, lobogó sós vízbe szaggatom. Amikor feljött a víz tetejére, leszűröm.
3.
3. A kelkáposztás raguval tálalom.