Karfiolleves citrusokkal

Feltöltő: Parmalat
Karfiolleves citrusokkal

Hozzávalók:

    • 200 g karfiol apró rózsákra szedve, ha friss zöld a levele az is szárastul felkockázva
    • 1 nagy fej vöröshagyma felszeletelve
    • 1 grapefruit leve
    • 1 narancs leve
    • 2 db csilipaprika
    • 2 nagy csokor petrezselyem
    • olívaolaj
    • 100 g Parmalat habtejszín
    • bors
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
1. A karfiolt és a hagymát magas lángon megpirítom az olajon.
2.
2. Felöntöm a gyümölcslevekkel.
3.
3. Hozzáadom a csilit, 10 percig alacsony lángon főzöm.
4.
4. Apróra vágott petrezselyemmel megszórva és tejszínnel meglocsolva tálalom.