Kapros csirkecombok

Feltöltő: Parmalat
1-2 óra
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Kapros csirkecombok

Hozzávalók:

    • 8 kis csirkecomb
    • őrölt fekete bors
    • 20 dkg tejszínes krémsajt
    • 300 gParmalat főzőtejszín
    • 3 tojás
    • 4 gerezd zúzott fokhagyma
    • 1 csokor kapor, finomra aprítva
    • 3 dkg vaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A csirkecombokat sóval és borssal bedörzsöljük.
2.
A krémsajtot a főzőtejszínnel, a tojással, a fokhagymával és a kaporral összekeverjük
3.
A combokat a kapros krémsajtba forgatjuk, és vajjal kikent tűzálló tálba rakosgatjuk.
4.
A maradék mártást rácsorgatjuk, és 170 °C-os sütőben (légkeveréses sütőben 155 °C) 50-60 perc alatt megsütjük.
5.
Gyümölcsbefőttel, és mazsolás rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.