Indiános torta

Feltöltő: bukren
1-2 óra
11-12 személyre
gyakorló szakácsoknak
Indiános torta
krémes süti receptpiskótafondantkókuszreszelékmascarponegyerekeknekhabtejszínkrémes torta recept

Hozzávalók:

    • 200-300 gParmalat habtejszín
    • 9 db tojás
    • 9 ek cukor
    • 9 ek liszt
    • 3 ek víz
    • 50 dkg mascarpone
    • 10 dkg kókuszreszelék
    • porcukor
    • fondant
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A szokásos módon sütünk 3 db 3 tojásos piskótát.
2.
A krémhez a mascarponét összekeverjük a kókuszreszelékkel és a porcukorral. A porcukrot ízlés szerint tegyük bele, ki milyen édesen szereti, valamint még teszünk hozzá 200-300 g felvert habtejszínt.
3.
A tortát betöltjük a krémmel, majd bevonjuk a fondanttal.
4.
A sátorhoz egy kartonból kivágjuk a sátorformát. Ezt bevonjuk a folpakkal és úgy tesszük rá a vékonyra nyújtott fondantot. Ezt előző nap már el kell készíteni. A kartonnal együtt tesszük rá a tortára, így jobb lesz a tartása.