Házi csokoládé puding
Feltöltő: illeskrisz
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 200 gParmalat habtejszín
- 2,5 csésze tej
- 3/4 csésze cukor
- 2 kanál étkezési keményítő
- 3/4 csésze kakaópor
- 1 csipet só
Elkészítés menete:
1.
Két csésze tejet felmelegítünk, majd hozzáadjuk a cukrot és a sót.
2.
Közben a maradék tejben és a habtejszínben, elkeverjük a kakaóport és a keményítőt, és amikor a tej elkezd forrni, akkor állandó kevergetés közben, hozzákeverjük a csokis krémet.
3.
Lassú tűzön addig főzzük, míg besűrűsödik. Ezután levesszük a tűzről, és néha megkevergetve, hogy ne bőrösödjön meg, langyosra hűtjük. Ezután tálkákba kiadagoljuk a pudingot, majd tejszínhabbal feldíszítve tálaljuk.