Házi csokoládé puding

Feltöltő: illeskrisz
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Házi csokoládé puding
kakaóportejhabtejszíntejszínhabpuding tejszínhabbalházi csokoládé pudinggyerekeknekpudingkakaódesszert tejszínhabbal

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat habtejszín
    • 2,5 csésze tej
    • 3/4 csésze cukor
    • 2 kanál étkezési keményítő
    • 3/4 csésze kakaópor
    • 1 csipet
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Két csésze tejet felmelegítünk, majd hozzáadjuk a cukrot és a sót.
2.
Közben a maradék tejben és a habtejszínben, elkeverjük a kakaóport és a keményítőt, és amikor a tej elkezd forrni, akkor állandó kevergetés közben, hozzákeverjük a csokis krémet.
3.
Lassú tűzön addig főzzük, míg besűrűsödik. Ezután levesszük a tűzről, és néha megkevergetve, hogy ne bőrösödjön meg, langyosra hűtjük. Ezután tálkákba kiadagoljuk a pudingot, majd tejszínhabbal feldíszítve tálaljuk.