Gyors zöldborsóleves

Feltöltő: Edit
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Gyors zöldborsóleves
Tejszínleves tésztapetrezselyemzöldborsófőzőtejszíntejszínes zöldborsógyors leves recepttejszínes leves receptzöldborsóleveshétköznapi

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat főzőtejszín
    • 1 üveg zöldborsó
    • kevés petrezselyem zöld, finomra aprítva
    • kevés só, és bors
    • 1 kávéskanál cukor
    • kevés keményítő
    • 1 marék levestészta
    • 2 db leveskocka
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Kezdő háziasszonyok számára ajánlom!
2.
A zöldborsó konzervet levével együtt fazékba öntöm, kétszer annyi vizet öntök hozzá, belemorzsolom a leveskockát, és felforralom.
3.
Mikor felforrt kevés levet kiveszek,és hozzáadom a levestésztát. Sózom , borsozom, cukrozom, megkóstolom. Ha kell valami bele, akkor most pótolom.
4.
A főzőtejszínből, kevés keményítővel, és a forró lével habarást készítek, csomómentesre keverem, majd visszaöntöm a fazékba. A vágott petrezselymet is most teszem bele.
5.
Pillanatok alatt kész a finom leves.