Grillezett hal zöldségekkel

Feltöltő: molnarbela55
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Grillezett hal zöldségekkel

Hozzávalók:

    • 4 dlParmalat főzőtejszín
    • 1000 g tengeri halfilé
    • 375 g tejföl
    • 450 g zöldségkeverék a francia salátához
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 2 ek étolaj
    • 1 csipet
    • 1 tekerésnyi frissen őrölt színes bors
    • 4 db friss citromfű ágacska a díszítéshez
    • egy kis tejszín a díszítéshez
    • 10 dkg reszelt parmezán
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A hagymákat megtisztítom és apróra vágom.
2.
Egy serpenyőben az olajon megdinsztelem majd hozzáadom a saláta-alapot, később a tejfölt, a reszelt parmezánt és utoljára a Parmalat főzőtejszínt, egy pici sót és borsot.
3.
A halak egy-egy oldalát 5-5 percig grillezem.
4.
A citromfű ágacskával és egy kis tejszínnel díszítve tálalom.
5.
A filéket sózom borsozom ezután félre teszem.