Göngyölt csípős csirkemell

Feltöltő: Anetth
1-2 óra
5-6 személyre
kezdő szakácsoknak
Göngyölt csípős csirkemell
gyors csirkés receptpetrezselyempaprika krémfokhagymacsirkemell filégöngyölt-tejszínes csirke recepthétköznapicsípős csirkepikánsfőzőtejszín

Hozzávalók:

    • 250 gParmalat főzőtejszín
    • 1 kg csirkemell filé
    • 15 dkg margarin
    • 6 gered fokhagyma
    • 2 ek csípős paprika krém
    • 1 KK petrezselyem
    • 1 KK só, bors
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A csirkemell filéket kettévágjuk, kiklopfoljuk, lesózzuk. Ha nagyon vastagok a mellek, érdemes kettévágni.
2.
Egy tálkában összekeverjük a vajat, az összezúzott fokhagymát, a paprikakrémet és a petrezselymet. Minden mellet megkenünk egy kiskanálnyi töltelékkel, és feltekerjük. (Nem kell összetűzni, nem fog kitekeredni.)
3.
Felsorakoztatjuk őket egy kis jénaiban, a maradék tölteléket a tetején elkenegetjük, majd ráöntjük a főzőtejszínt. Lefedve 20 percig, majd fedő nélkül 30 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk.