Göngyölt csípős csirkemell
Feltöltő: Anetth
1-2 óra
5-6 személyre
kezdő szakácsoknak

Hozzávalók:
- 250 gParmalat főzőtejszín
- 1 kg csirkemell filé
- 15 dkg margarin
- 6 gered fokhagyma
- 2 ek csípős paprika krém
- 1 KK petrezselyem
- 1 KK só, bors
Elkészítés menete:
1.
A csirkemell filéket kettévágjuk, kiklopfoljuk, lesózzuk. Ha nagyon vastagok a mellek, érdemes kettévágni.
2.
Egy tálkában összekeverjük a vajat, az összezúzott fokhagymát, a paprikakrémet és a petrezselymet.
Minden mellet megkenünk egy kiskanálnyi töltelékkel, és feltekerjük. (Nem kell összetűzni, nem fog kitekeredni.)
3.
Felsorakoztatjuk őket egy kis jénaiban, a maradék tölteléket a tetején elkenegetjük, majd ráöntjük a főzőtejszínt.
Lefedve 20 percig, majd fedő nélkül 30 percig sütjük.
Rizzsel tálaljuk.