Gombás sajtos sült csirkemell
Feltöltő: csongor
41-60 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Hozzávalók:
- 1 dobozParmalat főzőtejszín
- 2-3 db csirkemell filé, felszeletelve
- 20 dkg gomba
- 20 dkg sajt
Elkészítés menete:
1.
A gombafejeket megmossuk, lecsepegtetjük és feldaraboljuk, majd a gombaízű szósszal összekeverjük.
2.
A felszeletelt csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd olajjal kikent sütő tálba tesszük szépen egymás mellé úgy, hogy betakarja az alját a tálnak.
3.
A Parmalat főzőtejszínt ráöntjük a húsra, majd a lereszelt sajttal befedjük. Az egészet letakarjuk alufóliával, és az 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 45 perc sütés után a fóliát eltávolítjuk és sütjük a sajt barnulásáig. Jó étvágyat.