Gombás nagy ravioli

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Gombás nagy ravioli
tejszínes raviolitészta recepttészta alapreceptekravioli ReceptekRavioli tejszínes- gombás szószban recepttejszínes szószokgombás ravioli recept képpel

Hozzávalók:

    • 40 dkg nagy ravioli (nem hússal töltött)
    • 200 g Parmalat tejszínes gomba ízű szósz
    • 10 dkg sampion gomba
Bevásárlólista nyomtatása
A ravioli elnevezése Mantovából illetve Milánóból származik. A ravioli legtöbbször négy- vagy háromszög alakú kis tésztabatyu.

Elkészítés menete:

1.
Főzzük ki a raviolikat.
2.
Még mielőtt teljesen megfőnének (al dente), szűrjük le és óvatosan forgassuk át a serpenyőben a tejszínes gomba ízű szósszal és a vékonyra vágott sampionnal.
3.
A tetejét szórjuk meg reszelt parmezánnal.