Gesztenyetorta sütés nélkül

Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
3-4 személyre
gyakorló szakácsoknak
Gesztenyetorta sütés nélkül
tejszínes gesztenyetorta tortatejszínes gesztenyetorta sütigesztenyekrémes tortagesztenyés sütigesztenyés-tejszínes tortatejszínes gesztenyetorta hozzávalóktejszínes gesztenyetorta receptGesztenyetorta recept képpelGesztenye tortaGesztenyetorta sütés nélkül ReceptekGesztenyetorta sütés nélkülGyors gesztenyetortaEgy finom GesztenyetortaTejszínes gesztenyetortaGesztenyetorta Receptek

Hozzávalók:

    • 1 csomag (hidegen összekeverhető) vaníliaízű krémpor
    • 3 dl tej
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 15 dkg margarin
    • 25 dkg gesztenyemassza
    • 200 gParmalat habtejszín
    • 1-2 evőkanál rum (elhagyható)
    • 1 ötlapos piskóta tortalap
  • a bevonathoz

    • 2 evőkanál kakópor
    • 1 evőkanál cukor
    • 2 evőkanál víz
    • 4-5 dkg vaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A vaníliás krémport a tejjel és a vaníliás cukorral simára keverjük, majd 10 percig állni hagyjuk. Azután 10 deka margarinnal ismét kikeverjük.
2.
Másik tálban a gesztenyemasszát a habtejszínnel és 5 deka margarinnal összedolgozzuk, és a rummal ízesítjük.
3.
A piskóta 4 lapját a vaníliakrémmel és a gesztenyemasszával felváltva megkenjük.
4.
Az utolsó piskótalapot ráborítjuk, és nehezék alatt 1 napig préseljük, hogy a krémektől tészta megpuhuljon.
5.
A bevonathoz a kakaóport a cukorral és a vízzel kevergetés közben sűrűre főzzük, majd a tűzről lehúzzuk, és a vajat beledobjuk. Addig kevergetjük, amíg a vaj el nem olvad benne.
6.
Amikor kissé kihűlt, a torta tetejére kenjük.