Gesztenyepüré

Feltöltő: Parmalat
21-40 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Gesztenyepüré
Chestnut pureeGesztenyepürétejszínhabbalfiataloshétköznapitejszínes desszertGesztenyepüré Receptekfinom Gesztenyepüré

Hozzávalók:

    • 25 dkg rumos gesztenyemassza
    • 300 gParmalat habtejszín
    • porcukor
Bevásárlólista nyomtatása
A gesztenyepüré bekerült az ország kedvenc édességeinek tízes toplistájába is.

Elkészítés menete:

1.
A gesztenyemasszát burgonyatörőn átnyomjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
2.
A habtejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, és deszertes tálkák aljába 3-4 habrózsát nyomunk.
3.
Az áttört gesztenyét a tálkákban szétosztjuk, és a tetejét a tejszínhabbal gazdagon megkoronázzuk.