Fűszeres sült tavaszi raguval

Feltöltő: Edit
1-2 óra
5-6 személyre
haladó szakácsoknak
Fűszeres sült tavaszi raguval
húsos recepttejszínes ragufűszeres tejszínessertés húsos recepttarjakaporzöldségfokhagyma

Hozzávalók:

    • 200 gParmalat főzőtejszín
    • 1 kg sertéstarja
    • kevés só, és bors
    • 250 g vegyes fagyasztott zöldség
    • kevés kapor, finomra aprítva
    • kevés majoranna
    • kevés fokhagyma granulátum
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Nagyon egyszerűen elkészíthető étel!
2.
A kicsontozott tarját bedörzsöljük sóval, őrölt borssal, majd fóliával borítva a sütőbe tesszük 200 fokon.
3.
A fagyasztott zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. Összeforraljuk a Parmalat főzőtejszínnel, kicsit sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöld fűszereket, és kevés fokhagymaport teszünk hozzá
4.
A sült tarját kicsit pihentetjük, majd felszeleteljük. Könnyebb szép szeleteket vágni ha már nem forró.
5.
Mivel nagyon szószos étel, olyan körettel tálaljuk, ami magán tartja a mártást. Lehet petrezselymes rizzsel, tört burgonyával szervírozni.