Füstölt lazacfalatok mustáros-tejszínes krémsajttal

Feltöltő: Enikő
1022
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Füstölt lazacfalatok mustáros-tejszínes krémsajttal
party falatünnepi előétellazac Recepteklazacfilévendégváróropogtatni valórágcsaparmalat főzőtejszínsajtkrémesmustárcrackerkrékerkeksz

Hozzávalók:

    Bevásárlólista nyomtatása
    A kréker (cracker) egy sütőben, olaj nélkül sült ropogós kekszfajta, némileg alternatívája a kenyérnek.

    Elkészítés menete:

    1.
    Egy tálban, keverjük össze a Parmalat főzőtejszínt, sajtkrémet, mustárt, petrezselymet, reszelt citromhéjat egy csipetnyi sóval, borssal.
    2.
    Tegyünk minden kekszre egy kanálnyit, majd a tetejükre egy darabka lazacot.

    Van új ötleted vagy hozzászólásod ehhez a recepthez?

    Hozzászólás küldése