Erdei gombás, zsályás szélesmetélt

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Erdei gombás, zsályás szélesmetélt

Hozzávalók:

    • 250 g szélesmetélt
    • 200 erdei gomba megtisztítva, feldarabolva
    • 10 db zsályalevél feldarabolva
    • 1 evőkanál vaj
    • 1 dl konyak
    • 2 gerezd fokhagyma finomra vágva
    • 100 gParmalat habtejszín
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
1. A vajon megpirítom a fokhagymát, felöntöm a konyakkal, hagyom elpárologni. Rádobom a gombát, megpirítom, felöntöm a tejszínnel, összeforralom.
2.
2. Kifőzöm a tésztát és a gombás raguval, zsályával megszórva tálalom.