Epres habcsók tejszínnel

Feltöltő: Gyöngyi
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Epres habcsók tejszínnel
Karácsonyihabcsók receptepres habcsókeperhabcsókepergyorshabcsókhabtejszín

Hozzávalók:

    • 500 gParmalat habtejszín
    • 50 dkg eper
    • 5 dkg cukor
    • 8 db kész habcsók
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Az epreket feldarabolom, majd a cukorral összeforgatom, hogy levüket kiengedjék.
2.
A habtejszínből kemény habot verek, majd az eprek nagy részét óvatosan belekeverem.
3.
Poharakat veszek elő, alulra összetört, de még darabos habcsókot teszek, erre jön az epres hab, majd az egészet a maradék eperrel koronázzuk. Isteni vendégváró krém.