Egyszerű túrópuding

Feltöltő: Parmalat
85
21-40 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Egyszerű túrópuding
Túrópuding receptekegy finom TúrópudingtúrópudingTúrópuding receptTejszín

Hozzávalók:

    • 50 dkg tehéntúró
    • 5 dkg puha vaj
    • 1 tojássárgája
    • 1 citrom reszelt héja
    • 12 dkg porcukor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 1 csomag mazsola megmosva, lecsöpögtetve
    • 2 dkg zselatin
    • 200 gParmalat habtejszín
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A túrót villával összetörjük, majd a vajjal, a tojássárgájával, a reszelt citromhéjjal, a porcukorral, a vaníliás cukorral és a mazsolával alaposan összekeverjük.
2.
A zselatint vízben feloldjuk, a habtejszínt kemény habbá verjük, és mindkettőt a túrós masszába forgatjuk.
3.
Őzgerinc vagy más tortaformát langyos vízzel kiöblítünk, és a masszát belesimítjuk.
4.
Hűtőszekrényben dermesztjük, és amikor megszilárdult, tálra borítjuk.
5.
Felszeletelve, gyümölcsökkel és habtejszínnel díszítve kínáljuk.

Van új ötleted vagy hozzászólásod ehhez a recepthez?

Hozzászólás küldése